Колите и Тайните на динозаврите + Подарък (Спестявате 44.55лв.)

  • Кат. номер: 009

При закупуването на комплекта от двете  3D "Жива книжки" получавате подарък:

- DVD Косе Босе (9.98лв.).

- 2 х Книжка за оцветяване в комплект с цветни моливи (3.60лв.).

- "Жива книжка" Без код за активиране на апликацията (4D книжка Тайните на динозаврите или 3D Kнижка Колите),(15.65лв.).

- 1x Живи Татуировки MEGA (13.80лв)

Спестявате 44.55лв.

 

Колите и Тайните на динозаврите - пакет от две книжки на на промоционална цена.

 

Тайните на динозаврите

Тази невероятна книжка ще ви отведе в праисторическия свят на динозаврите. Ще може да научите интересни подробности за всеки от тях, с какво се хранят, кога са живели, колко тежат. Оцветете всеки динозавър и го накарайте да“ оживее“ пред вас. За да “оживеят“ героите е необходимо да сканирате QR кода, който се намира на вътрешната корица на книжката с вашето мобилно устройство / смартфони или табелт/, да свалите мобилното приложение на играта и нека забавлението да започне.

 

Колите

Забавна интерактивна книжка, 23 модела автомобили, с всички технически характеристики. Вашите деца ще могат да оцветят всяка кола, да разгледат всички детайли, а заедно с това ще могат да управляват колата, да я паркират, да се състезават с нея. За да “оживеят“ колите е необходимо да сканирате QR кода, който се намира на вътрешната корица на книжката с вашето мобилно устройство / смартфони или таблет/, да свалите мобилното приложение на играта и нека забавлението да започне.

74,33 лв. 29,98 лв.
Базова цена: 29,98 лв.
Моля, изберете: